Scandinavian Summer Seminar: Första dagen!
Så var första dagens träning avklarad. Som alltid så blir man smärtsamt medveten om hur mycket man har att förbättra, inte minst konditionen. Det var bra uppslutning från övriga klubbar och det känns roligt att vi för sjätte året i rad kan bjuda in till lägret. Under förmiddagen så for vi runt i Malmö för en liten komprimerad guidning vilket uppsakattades av senseierna. Vi hade även en lyckad välkomstmiddag på Enighet i torsdagkväll då bland annat Enighets ordförande Leif Almö hälsade våra gärster välkomna och delade ut Enighets hedersmedalj. Tack till alla som hjälpte till. :-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close