Juniorläger i Stockholm

Fredagen den 22 maj 2009 är en märkesdag i svensk Kendo och i Enighets Kendosektion.

Efter lunch äntrade tre tappra unga medlemmar i vår Kendosektion X2000 för en resa till Stockholm. I Gubbängens idrottshall genomfördes under tre dagar det första nationella träningslägret för barn och juniorer. Villemo, Viktor och Elias beslutade sig för att ta tillfället i akt att utveckla sina färdigheter och samtidigt representera Enighet.

Efter drygt fyra timmars resa så var det tid för första träningspasset. Efter sömn samlades drygt 20 unga Kendokas på lördag morgon för en heldags träning under ledning av Patrick och Marie. Kvällen avslutades med ett Sayonaraparty med god mat och mycket saft. Fram till lunch på söndagen fortsatte träningen. Det var tre trötta men glada kämpar som klev på X2000 för resa hemåt.

I ärlighetens namn var nog undertecknad tröttast av alla. Tre dagars träning är mycket för mig. Jag vill även framföra ett tack till de föräldrar som följde med till Stockholm. Men det största tacket ska våra tre unga medlemmar ha. De är alla värdiga representanter för vår klubb och sektion.

/Bertil

Annonser

En reaktion till “Juniorläger i Stockholm

  1. Fredagen den 22 maj 2009 är en märkesdag i svensk Kendo och i Enighets Kendosektion. Efter lunch äntrade tre tappra unga medlemmar i vår Kendosektion X2000 för en resa till Stockholm. I Gubbängens idrottshall genomfördes under tre dagar det första nationella träningslägret för barn och juniorer. Villemo, Viktor och Elias beslutade sig för att ta tillfället i akt att utveckla sina färdigheter och samtidigt representera Enighet. Efter drygt fyra timmars resa så var det tid för första träningspasset. Efter sömn samlades drygt 20 unga Kendokas på lördag morgon för en heldags träning under ledning av Patrick och Marie. Kvällen avslutades med ett Sayonaraparty med god mat och mycket saft. Fram till lunch på söndagen fortsatte träningen. Det var tre trötta men glada kämpar som klev på X2000 för resa hemåt. I ärlighetens namn var nog undertecknad tröttast av alla. Tre dagars träning är mycket för mig. Jag vill även framföra ett tack till de föräldrar som följde med till Stockholm. Men det största tacket ska våra tre unga medlemmar ha. De är alla värdiga representanter för vår klubb och sektion./Bertil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close