Jesper i Barcelona

”Min visit till Barcelona bestod av UPC:s egna tävling som ägde rum den 26 november. Dan tävlingen bestod av direktutslagningar i poolmatcherna. Tyvärr fixade jag inte min match vilket medförde att jag inte kom längre än så. En match som jag i efterhand känner att jag borde fixat men men, sånt är livet. Fick poäng för en vacker Hiki men.

Efter tävlingen så följde ett träningsseminare på 3 timmar med bland annat Hiruma Sensei (6 Dan), David Castro (5 Dan och landslagscoach) m.fl. Mycket fokus lades på grundläggande övningar så som Kiri Kaeshi, Men, Kote Men fast i ett mer flytande tempo. Sedan blev det självklart Ji Geiko, bland annat med tränarna samt kendokas. Ett mycket bra seminarie.

Mellan all sightseeing och matätande under veckan så blev det även mer träning. Bland annat Kata träning, där jag fick öva på 6:e samt 7:e kataformen.

Jag hade även turen att träna med två stycken japanska senseier som var och besökte UPC kendo klubb. Takashi Sensei och Unno Sensei, båda 7:e dan. Denna kortare träning bestod av Kiri Kaeshi, Men samt Kote tekniker. Med fokus på snabbhet. Och så klart, ji geiko på slutet. Jag fick tyvärr inte tillfälle att möta senseierna men fick möta bra motstånd ändå.

En resa som jag är väldigt nöjd med och kommer garanterat göra om.

/Jesper ”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close