Oslo Open 2012

 

Oslo Open 2012 gick av stapeln helgen 9-10 Juni, på Idrottshögskolan i Oslo. Närvarande var inbjudna sensei  Donatella Castelli (6.dan), Hyun Hong Cho (5.dan), Nils Björkegård (5.dan) och Will Wright (4.dan) samt Norske Magnus Rygh (5.dan) och Dag Storli (5.dan).

Öppna Klassen vanns av Shimbukan’s Ambjørn Holmkvist tätt följd av Dez Whitson från Skotska Taiseidokai. Enighets Jens Nilsson, Vincenzo De Salvo och Christian Larsson tog sig alla vidare ur poolen men tyvärr inte vidare i nästa rond.

I Kyu-Klassen segrade Aries Ortaliza (Las Vegas) följd av en imponerande svit från Huskvarnas HKK som tog Silver och båda Brons-platserna, samt Fighting Spirit. Från Enighet deltog Vincenzo De Salvo och Christian Larsson. Vincenzo tog sig vidare ur poolen och vann forsta cup matchen gick men tyvärr inte vidare till nästa rond.

I Söndagens Lag-Tävling segrade våra skotska vänner Taiseidokai (Anthony Leong, Dez Whitson, David Bryce) med en imponerande serie av match-vinster. Enighets lag bestående av Jens Nilsson, Vincenzo De Salvo och Christian Larsson tog sig vidare till kvarts-final där de besegrades av Oslo Kendo 1 i 3 täta matcher. Oslo Kendo 1 bestående av landslagsmännen Pedram Bagheri, Mikkel Wettre och Dag Storli gick vidare och knep Bronsplatsen efter att ha besegrats av vinnarna, Skotska Taiseidokai.

 

Söndagens Dan-gradering hade en imponerande uppslutning, där Enighets egen Vincenzo De Salvo gallant klarade sin Shodan examinering. Ytterligare 9 Kendokas klarade Shodan, 8 klarade Nidan och 3 Klarade Sandan.

/Christian

Annonser

En reaktion till “Oslo Open 2012

  1. Bra skrivit Christian och STORT GRATTIS till Vincenzo. Bra jobbat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close