Svenska mästerskapen i Kendo 2012

Bild

Under helgen 1-2 december gick 2012 års svenska mästerskap av stapeln i Väsby. Från Enighet deltog Magnus, Jens, Vincenzo och Christian. Även Bertil följde med i egenskap av manager för landslaget. Det var en bra helg med mycket fin kendo. Under söndagen tävlades det i lag och där gick Enighet flera hårda och jämna matcher mot två lag från norrland, Shimbukan och Bushido. Tyvärr räckte det inte till att gå vidare från poolomgången. Under söndagen var det dags för individuella tävlingar och där lyckades Vincenzo bäst när han tog sid som tvåa ur poolomgången. Sen mötte han Henrik Johansson från Väsby och kämpade tappert men blev trots det utslagen. Henrik gick vidare i tävlingen och tog guld i mästerskapen.

 

En bra insats som ger revanschlust inför Sugo cup och Etsuko cup!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close