Välkomna till 2013 års Sugo cup och Etsuko cup! 2-3 Mars

En av svenska kendoårets höjdpunkter är den anrika Sugo cup och Etsuko cup, som arrangeras av tillika anrika klubben GAK Enighet.

Sugo Cup & Etsuko Cup bjuder in Kendokas av alla grader, från  Juniorer och kyu graderade till höggraderade, landslagsmedlemmar från hela världen.

Tävlingen drar årligen ett stort antal svenska och internationella kendoutövare av yttersta elitklass, som alla tävlar om att ta hem de åtråvärda troféerna, Sugo Cup & Etsuko Cup.

Tävlingarna utspelas i ett flertal tävlingsklasser,  där vinnarna i varje klass tar hem exklusiva priser som del av vinsten, och där första pris i den  tuffa öppna klassen är ett splitter nytt  deluxe Bogu Set som vinnaren tar med sig hem från vinnarsponsorn Eurokendo.

2013 Upgrade_Kouryu-320x320

Enighets och tillika landslagsmannen Juan-Sebastian Sato Folatre är titelförsvarare i den Dan klassen. Kanske ska Jun Yamazaki Svenska Herrlandslagets kapten eller Jimmy Cederwall förra årets finalist bli årets utmanare till Sugo Cup, eller blir det någon annan som tar hem guldet.

Kommer Michiko Komaki försvara sin titel i Etsuko Cup? Kanske Damlandslagets kapten Micaela Ahlstam tar den eller någon annan utmanare

Det återstår att se. Vi ser fram emot många tuffa och jämna matcher under helgens tävlingar, där bäste person må vinna.

Sugo Cup & Etsuko Cup är även ett av de få tillfallen där det i Sverige  erbjuds Dan gradering upp till San Dan (3e Dan). Vi förutspår en god uppslutning till både tävlingen och graderingen och vi har bjudit in några av Sveriges & Nordens främsta kendoutövare att agera som domare under tävlingarna.

Mer information om tävlingen och hur du anmäler dig hittar du har:

https://malmokendo.org/sugo-etsuko/

Logga               eurokendo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close