Endagarsseminarium med Nils Björkegård

Under lördagen 11 maj arrangerades ett endagarsseminarium under ledning av Nils Björkegård, 6 dan från Kibo dojo i Stockholm. Även Terje Andersen 6 dan och Patrick Bacquin 5 dan deltog som tränare under seminariet. Totalt deltog 28 kendoutövare från Malmö, Köpenhamn, Göteborg, Huskvarna och London i träningspassen. Dessutom arrangerades en lyckad kyu-gradering där alla sju deltagarna klarade sina graderingar.

IMG_1690 IMG_1693

IMG_1683 IMG_1684

Det var en intensiv dag med många intryck och mycket positiv energi. Stort fokus på grundtekniker och förmågan att bibehålla fokus. Ett stort tack till alla som deltog samt till Christian som arrangerade dagen. Och naturligtvis ett stort tack till Nils Björkegård!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close