Sumi Seminar 2014

_MG_5006_redigerad-1 För knappt fyra veckor sedan gav jag mig ut på mitt första äventyrliga Kendoseminarium i Uppsala. Redan på fredagskvällen fick jag uppleva fantastisk keiko mellan erfarna senseier.

Stämningen under lördagens första timme var ganska spänd då nästan 70 kendokas samlades i Fyrishovs idrottshall. Programmet var intensivt och tyngdpunkten låg i konceptet på zanshin. Under förmiddagarna fick vi lära oss ett flertal tekniska övningar därefter följde kata träning.

Sumi sensei var mycket humoristisk och tydlig i sitt sätt att undervisa vilket gav oss många fina minnen. För oss kyu-grader fick vi även provgradera med direkt feedback vid ett tillfälle på söndagseftermiddagen.

Vi avslutade helgen med fri keiko för alla med erfarna senseier. Under denna helg fick jag även vara med och fira Kendos 50 år i Sverige tillsammans med alla kendokas runtom i landet vilket var helt magiskt.

Jag var mycket stolt över att ha fått representera Enighet Kendo under ett sådant evenemang.

/Linn

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close