Götha på besök

P2213416

Helgen den 20-22 februari samlades Kendokas från Malmö, Göteborg, Köpenhamn, Växjö, Husqvarna, Jönköping och…Japan (!), för en gemensam träningshelg i Malmö. Det erbjöds både Fredags-keiko och Söndags-keiko, samt huvudevenemanget som var en heldagsträning på Lördagen.

 

Patrick Bacquin höll i förmiddagens teknikträningen som var väl anpassad efter alla de olika graderna på deltagare, nybörjare såsom avancerade. På eftermiddagen höll Terje Andersen i Shiai-träning tillsammans med Karolina Göransson och Patrick Bacquin. Alla fick gå snabba och intensiva matcher mot varandra med 3 domare på banan.

Det gavs mycket råd och tips och viktig information för både tävlande och domare. Terje bjöd på en uppdatering från domarelägret i Bryssel samt om korrekt Shiai-etikett, allt mycket uppskattat av deltagarna.

 

Ca 25 kendokas från de olika klubbarna tränade på Lördagen, med avbrott för gemensam lunch. Dagen avslutades med en trevlig Sayonara fest på populära restaurangen Green Mango vid Möllevångstorget.

 

GAK Enighet vill tacka alla deltagare och Sensei för helgens insats och hoppas få bjuda in igen vid ett senare tillfälle.

 

 

 

Christian Larsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close