Skip to content

Kyugradering på lördag den 9 april

mars 30, 2016
by

På lördag den 9 april är det dags för kyugradering för er som har tränat mer än en termin, det gäller alltså inte er som började träna nu i januari. För er kommer det ett nytt tillfälle i maj. Graderingen börjar efter den vanliga träningen, kl 9:30-11:00. Graderingen beräknas alltså vara klar ca kl 12:00. Om ni vill gradera så meddela Magnus Ydmark och skicka över blanketten Underlag för kyugradering som ni hittar här http://www.kendoforbundet.se/grad…/blanketter-for-gradering/ Har ni frågor så är det bara att hojta. Jag vill veta senast onsdag den 6 april om ni vill gradera.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: