London Cup 2016

Den 6-8e maj var det London Cup 2016 i England. Tävlingen hölls av Tora Dojo i London, hade ca 200 anmälda totalt, och inbegrep en femmanna lagtävling, en öppen herrklass och en öppen damklass. Från Enighet åkte Josefin, Sigurd och Amy.

I vanlig ordning välkomnades vi på fredagskvälllen av två timmars fri keiko medan lokalen förbereddes för tävlingen. Tidigt nästa dag var det dags för lagtävling. Josefin, Sigge och Amy fick tillskott av en kendoka från Tora och enarmad kendoka från Madrids dojo. Enighets lag tog sig ur poolen som tvåa men mötte därefter Toras b-lag som visade sig övermäktigt.

På lördagen var det dags för de individuella tävlingarna. Formatet var direktutslagning från början, inga pooler, vilket ställde extra press på deltagarna. I damtävlingen stötte både Amy och Josefin på tufft motstånd redan i sin första match och åkte ut. I herrtävlingen vann Sigge sin första och åkte därefter ut. Efter 1,5h fri keiko var det sen dags att lämna lokalerna för deras andra dojo, där hemliga tekniker i öldrickandets väg demonstrerades.

Överlag var tävlingen bra, med god stämning och starkt motstånd. Vi tackar Tora dojo för i år.IMG-20160507-WA0002

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close