Silver till Josefin, SM 2016 Skellefteå

15300582_1358538300832639_250747748_n

Detta års Svenska Mästerskap arrangerades av Shimbukan och hölls i Skellefteå. Dit reste från Enighet Amy, Torvald, Christian, Josefin och Juan-Sebastian för att representera Enighet.

Nytt för detta året var ett Riksmästerskap för Kyugraderade.  Där ställde Torvald upp och kämpade sig fram till kvartsfinal.

I damklassen så ställde Josefin och Amy upp och de lottades i samma pool och där tog sig bara Josefin vidare och kämpade sig hela vägen till final. Där föll hon mot Fanny men en jättebra prestation att ta sig till sin första mästerskapsfinal.

Sedan var det lagtävling och där ställde Enighet mot Wäsby och Uppsala. Det blev inget vidare avancemang tyvärr denna gången men två bra matcher mot bra motstånd. Tävlinge vanns av hemmalaget Shimbukan som tog sitt första lag SM guld.

På söndag var det dax för herrarnas individuella tävling och där representerades Enighet av Christian och Juan-Sebastian. Christian lottades i en tuff pool med 2 landslagsmeriterade spelare Josef Segerstedt och Jun Yamazaki, Christian tog sig vidare med bravur då han speciellt i sin andra match kvitterade och på så sätt gick vidare som 2:a. Det tog stopp mot Erik Sanuelsson från Umeå i nästa omgång. Juan-Sebastian tog sig också vidare från sin pool men föll mot Ren Watanabe som tog sig hela vägen till final. Den vanns av Henrik Johansson.

Stort tack till Shimbukan för ett mycket trevlig arrangemang och grattis till alla medaljörerna.

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close