Kangeiko 5, 2018

Mellan den 11 och 14 januari var Juan-Sebastian, Josefin och Amy på Kangeiko i Skellefteå. Dagarna började kl 7 med asageiko (morgon träning) och fortsatte med mer kendo och andra aktiviteter som t.ex. isvak och kendo ute i snön! Träningarna hölls av Yuji Onitsuka, Christian Filippi och vår egen Terje Andersen och passen fokuserade mycket på shiai (match) kendo, men grunderna glömdes såklart inte bort! Under träningarna delades vi upp i tre grupper baserat på grad vilket gjorde att alla med bogu (rustning) kunde delta på lägret. För att sammanfatta var lägret både lärorikt och underhållande alltså en riktig succé!

/Amy

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close